Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Binding and textural properties of beef gels as affected by protein, κ-carrageenan and microbial transglutaminase addition
 
 
Titel: Binding and textural properties of beef gels as affected by protein, κ-carrageenan and microbial transglutaminase addition
Auteur: Pietrasik, Z
Li-Chan, E.C.Y
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 35 (2002) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland