Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of starch, sucrose and their combinations on the mechanical and acoustic properties of freeze-dried alginate gels
 
 
Titel: Effect of starch, sucrose and their combinations on the mechanical and acoustic properties of freeze-dried alginate gels
Auteur: Nussinovitch, A
Corradini, M.G
Normand, M.D
Peleg, M
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 34 (2001) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland