Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Control of bioflavour and safety in fermented sausages: first results of a European project
 
 
Titel: Control of bioflavour and safety in fermented sausages: first results of a European project
Auteur: Demeyer, D
Raemaekers, M
Rizzo, A
Holck, A
De Smedt, A
ten Brink, B
Hagen, B
Montel, C
Zanardi, E
Murbrekk, E
Leroy, F
Vandendriessche, F
Lorentsen, K
Venema, K
Sunesen, L
Stahnke, L
De Vuyst, L
Talon, R
Chizzolini, R
Eerola, S
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 3-4 pagina's 10 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland