Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Application of osmotic treatment in tomato processing—effect of skin treatments on mass transfer in osmotic dehydration of tomatoes
 
 
Titel: Application of osmotic treatment in tomato processing—effect of skin treatments on mass transfer in osmotic dehydration of tomatoes
Auteur: Shi, John X.
Le Maguer, Marc
Wang, Samuel L.
Liptay, Albert
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 30 (1997) nr. 9 pagina's 6 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland