Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Study on multi-dimensional dynamic changes and quality control of Aurantii Fructus during the stir-frying with bran process
 
 
Titel: Study on multi-dimensional dynamic changes and quality control of Aurantii Fructus during the stir-frying with bran process
Auteur: Gao, Lele
Zhong, Liang
Feng, Tingting
Zhang, Mengyu
Yue, Jianan
Wang, Difan
Liu, Kechun
He, Qiuxia
Huang, Shouyao
Yang, Chunguo
Li, Lian
Nie, Lei
Zang, Hengchang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland