Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Study of changes in volatile flavor substances during the processing and storage of mutton ham
 
 
Titel: Study of changes in volatile flavor substances during the processing and storage of mutton ham
Auteur: Chen, Xinyu
Fu, Huabo
Qiu, Siqi
Duan, Yuhan
Li, Xulong
Guo, Xin
Lu, Shiling
Wang, Jingyun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland