Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive comparison of physicochemical properties, volatile flavor compounds and functional activities of double protein yogurt with different soymilk and cow milk additions
 
 
Titel: Comprehensive comparison of physicochemical properties, volatile flavor compounds and functional activities of double protein yogurt with different soymilk and cow milk additions
Auteur: Li, Ruijie
Lu, Yifan
Niu, Li
Zhao, Qi
Liang, Wei
Wang, Xinyu
Li, Wenhao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland