Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the flavor formation mechanisms of Wanxi dry-cured goose: Microbiomics, metabolomics, and flavoromics study
 
 
Titel: Unraveling the flavor formation mechanisms of Wanxi dry-cured goose: Microbiomics, metabolomics, and flavoromics study
Auteur: Wang, Ran
Liu, Di
Wang, Zhenwei
Wu, Changhong
Shen, Che
Lu, Jingnan
Nie, Wen
Wei, Dekuan
Cai, Kezhou
Xu, Baocai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland