Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Transcriptomic analysis revealed the adaptations of Latilactobacillus sakei to the cold conditions of kimchi fermentation
 
 
Titel: Transcriptomic analysis revealed the adaptations of Latilactobacillus sakei to the cold conditions of kimchi fermentation
Auteur: Kim, Min Ji
Jeong, Ji Young
Kim, Hyun-Sung
Hwang, In Min
Jun, Woojin
Lee, Jong-Hee
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland