Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism for improving fermented soymilk gel through high-pressure homogenization: Regulating the structure of heat-induced protein aggregate
 
 
Titel: Mechanism for improving fermented soymilk gel through high-pressure homogenization: Regulating the structure of heat-induced protein aggregate
Auteur: Chen, Siyuan
Li, Yan
Yu, Hang
Zhao, Penghao
Meng, Xiangchen
Wang, Weining
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 216 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland