Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism and application of phenyllactic acid on the control of yogurt post-acidification caused by Lactobacillus bulgaricus
 
 
Titel: Mechanism and application of phenyllactic acid on the control of yogurt post-acidification caused by Lactobacillus bulgaricus
Auteur: Zhou, Hongxin
Pang, Xuanxuan
Han, Panpan
Wang, Zhixin
Wang, Shijie
Jia, Yingmin
Ning, Yawei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland