Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Effects of whey on quality and differential metabolites of fermented camel jerky
 
 
Titel: Effects of whey on quality and differential metabolites of fermented camel jerky
Auteur: Li, Jin
He, Xige
Chen, Lu
Li, Jin
Yu, Xueting
Li, Shaobo
Borjigin, Gerelt
Dong, Tungalag
Yun, Xueyan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland