Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 54 gevonden artikelen
 
 
  The effect of varying casein to whey protein ratio on physicochemical and structural properties of lactose and maltodextrin modified liquid and concentrated milk-tea blends
 
 
Titel: The effect of varying casein to whey protein ratio on physicochemical and structural properties of lactose and maltodextrin modified liquid and concentrated milk-tea blends
Auteur: Wijegunawardhana, Dilema
Wijesekara, Isuru
Liyanage, Rumesh
Truong, Tuyen
Silva, Mayumi
Chandrapala, Jayani
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 213 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland