Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Improved compatibility of palm olein and palm kernel stearin via enzymatic interesterification: Effect of newly-formed triacylglycerols
 
 
Titel: Improved compatibility of palm olein and palm kernel stearin via enzymatic interesterification: Effect of newly-formed triacylglycerols
Auteur: Yang, Dubing
Lee, Yee-Ying
Lu, Yuxia
Huang, Ying
Lou, Zaizhu
Wang, Yong
Zhang, Zhen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 213 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland