Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of a new sea-aging method on the flavor of Baijiu
 
 
Titel: Effect of a new sea-aging method on the flavor of Baijiu
Auteur: Du, Jingyi
Xu, Zongxi
Sun, Huibin
Zhu, Yunfeng
Zhang, Jian
Huang, Mingquan
Liu, Yue
Liu, Hongqin
Sun, Baoguo
Wu, Jihong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland