Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the entanglement between pectin and silver carp myofibrillar protein molecular chains: A new perspective on the effect of solubilization mode on gel properties
 
 
Titel: Revealing the entanglement between pectin and silver carp myofibrillar protein molecular chains: A new perspective on the effect of solubilization mode on gel properties
Auteur: Yu, Han
Yu, Xiyu
Guo, Xin
Li, Runze
Li, Hui
Zhang, Jian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland