Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Molecular sensory basis of the unique “cocoa aroma” in white tea: An integrated study combining HS-SPME-GC–MS, GC-O, molecular docking, and addition tests
 
 
Titel: Molecular sensory basis of the unique “cocoa aroma” in white tea: An integrated study combining HS-SPME-GC–MS, GC-O, molecular docking, and addition tests
Auteur: Zheng, Zhiqiang
Wu, Weiwei
Wang, Zhihui
Zhang, Peng
Ma, Bangxing
Huang, Yan
Sun, Weijiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland