Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Metataxonomic, chemical, and sensory aspects of cocoa fermentation using single hybrids and combinations of hybrids and their effects on chocolate quality
 
 
Titel: Metataxonomic, chemical, and sensory aspects of cocoa fermentation using single hybrids and combinations of hybrids and their effects on chocolate quality
Auteur: Dias, Sandy Rodrigues
Adami, Luiza
Batista, NĂ¡dia Nara
Martinez, Silvia Juliana
Bressani, Ana Paula Pereira
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland