Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Postmortem protein phosphorylation in garlic-treated meat during refrigerated storage: Glycolytic and proteolytic changes
 
 
Titel: Postmortem protein phosphorylation in garlic-treated meat during refrigerated storage: Glycolytic and proteolytic changes
Auteur: Dursun, Ahmet
Güler, Zehra
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland