Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Obtaining value-added products from cashew apple bagasse: A sustainable alternative achieved through a hydrothermal process
 
 
Titel: Obtaining value-added products from cashew apple bagasse: A sustainable alternative achieved through a hydrothermal process
Auteur: Barroso, Tiago Linhares Cruz Tabosa
Castro, Luiz Eduardo Nochi
da Rosa, Rafael Gabriel
Brackmann, Rodrigo
Goldbeck, Rosana
Forster-Carneiro, Tânia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland