Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Micronutrient supplemented dysphagia food: Rheology and β-carotene delivery of 3D printing egg yolk-carboxymethyl cellulose emulsion gels
 
 
Titel: Micronutrient supplemented dysphagia food: Rheology and β-carotene delivery of 3D printing egg yolk-carboxymethyl cellulose emulsion gels
Auteur: Hou, Jingjie
Jiang, Zhongtao
Wang, Jiaqi
Xu, Lina
Zhang, Huajiang
Li, Hanyu
Yu, Xiaolei
Xia, Ning
Ma, Yanqiu
Rayan, Ahmed M.
Ghamry, Mohamed
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland