Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Improving benzyl – isothiocyanate bioaccessibility in white mustard (Sinapis alba) sauce through spray – drying microencapsulation and Pickering emulsions
 
 
Titel: Improving benzyl – isothiocyanate bioaccessibility in white mustard (Sinapis alba) sauce through spray – drying microencapsulation and Pickering emulsions
Auteur: Rincón, E.
Grenha, A.
da Silva, J. Pinto
Espinosa, E.
Lafont-Déniz, F.
Almeida, M.P.
Cámara-Martos, F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland