Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Effect of β-glucan on the gelling properties of unwashed silver carp surimi gel: Insights into molecular interactions between different sources of β-glucan and myofibrillar protein
 
 
Titel: Effect of β-glucan on the gelling properties of unwashed silver carp surimi gel: Insights into molecular interactions between different sources of β-glucan and myofibrillar protein
Auteur: Xie, Yisha
Zhao, Kangyu
Peng, Jing
Jiang, Li
Shu, Wenjing
Huang, Yizhen
Liu, Qingqing
Luo, Wei
Yuan, Yongjun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland