Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Variation in quality of noodles by regulating the dynamic transition behavior of gluten proteins though dough crumbles temperature control method at different stages of mixing
 
 
Titel: Variation in quality of noodles by regulating the dynamic transition behavior of gluten proteins though dough crumbles temperature control method at different stages of mixing
Auteur: Li, Junkui
Qi, Yajing
Hamadou, Alkassoumi Hassane
Xu, Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland