Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Use of non-conventional yeasts for enhancing the sensory quality of craft beer
 
 
Titel: Use of non-conventional yeasts for enhancing the sensory quality of craft beer
Auteur: Pirrone, Antonino
Naselli, Vincenzo
Gugino, Ignazio Maria
Porrello, Antonella
Viola, Enrico
Craparo, Valentina
Vella, Azzurra
Alongi, Davide
Seminerio, Venera
Carusi, Micaela
Radici, Carmelo
Amato, Filippo
Guzzon, Raffaele
Todaro, Aldo
Gaglio, Raimondo
Settanni, Luca
Maggio, Antonella
Moschetti, Giancarlo
Francesca, Nicola
Alfonzo, Antonio
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland