Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effects of garlic, cinnamon, and rosemary on viability, heat resistance, and biofilm formation of Bacillus cereus spores in the broth of a fermented soybean paste stew, Cheonggukjang jjigae
 
 
Titel: Inhibitory effects of garlic, cinnamon, and rosemary on viability, heat resistance, and biofilm formation of Bacillus cereus spores in the broth of a fermented soybean paste stew, Cheonggukjang jjigae
Auteur: Kim, Sohyeon
Jin, Young Hun
Mah, Jae-Hyung
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland