Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Microwave processing effect on salt reduction and saltiness enhancement in muscle foods: A review
 
 
Titel: Microwave processing effect on salt reduction and saltiness enhancement in muscle foods: A review
Auteur: Zhang, Nianwen
Guo, Chaofan
Luo, Na
Wang, Xingwei
Yin, Xiaoyu
Qian, Lixian
Cao, Jianxin
Wang, Xuejiao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland