Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Decoupling texture from nutritional composition in sugar and fat reduced pound cake: A physico-chemical approach to bakery formulations
 
 
Titel: Decoupling texture from nutritional composition in sugar and fat reduced pound cake: A physico-chemical approach to bakery formulations
Auteur: Renzetti, Stefano
van den Hoek, Irene
Stieger, Markus
van der Sman, Ruud
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland