Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of whey protein concentrate-maltodextrin-pomegranate peel phenolic compounds ternary conjugate as a novel food-grade stabilizer for nano-pickering emulsion
 
 
Titel: Characterization of whey protein concentrate-maltodextrin-pomegranate peel phenolic compounds ternary conjugate as a novel food-grade stabilizer for nano-pickering emulsion
Auteur: El-Said, Marwa M.
Hamzalıoğlu, Aytül
Gökmen, Vural
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland