Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 110 gevonden artikelen
 
 
  The bioaccessibility and bioactivity of polyphenols from tsampa prepared from roasted highland barley flour solid-fermented by autochthonous lactic acid bacteria
 
 
Titel: The bioaccessibility and bioactivity of polyphenols from tsampa prepared from roasted highland barley flour solid-fermented by autochthonous lactic acid bacteria
Auteur: Chen, Nuo
Dong, Wenming
Luo, Qin
Huang, Yonghua
Chen, Bi
Wang, Hu
Ren, Nannan
Luo, Ling yuan
Li, Yongqiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland