Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Green synthesis of N-succinyl-L-tyrosine: Decoding its taste-enhancing effects and mechanisms via sensory evaluation and molecular simulation
 
 
Titel: Green synthesis of N-succinyl-L-tyrosine: Decoding its taste-enhancing effects and mechanisms via sensory evaluation and molecular simulation
Auteur: Huang, Pimiao
Wang, Zhirong
Zhao, Xu
Cui, Chun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland