Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of a wine pomace and microalgae blend to synergistically enhance the functional value of protein- and polyphenol-rich matrices
 
 
Titel: Fermentation of a wine pomace and microalgae blend to synergistically enhance the functional value of protein- and polyphenol-rich matrices
Auteur: Trossolo, Elisabetta
Alabiden Tlais, Ali Zein
Tonini, Stefano
Filannino, Pasquale
Gobbetti, Marco
Cagno, Raffaella Di
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland