Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the influence of lysine incorporation on the physicochemical properties of quinoa protein gels formed under microwave versus conventional heating conditions
 
 
Titel: Exploring the influence of lysine incorporation on the physicochemical properties of quinoa protein gels formed under microwave versus conventional heating conditions
Auteur: Cao, Hongwei
Wang, Xiaoxue
Wu, Weibin
Wang, Man
Zhang, Yu
Huang, Kai
Song, Hongdong
Sun, Zhenliang
Guan, Xiao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland