Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the effect of L-theanine synergised with EGCG on starch digestibility in ultrasonic field from different perspectives
 
 
Titel: Exploring the effect of L-theanine synergised with EGCG on starch digestibility in ultrasonic field from different perspectives
Auteur: Hao, Zongwei
Li, Zhaofeng
Zhou, Qianxin
Ma, Zhenni
Wang, Yanrui
Lv, Jiali
Xu, Hui
Li, Daxiang
Xie, Zhongwen
Yu, Zhenyu
Du, Yiqun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland