Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Effect of magnetic field-assisted thawing on the quality and microstructure of Portunus trituberculatus meat
 
 
Titel: Effect of magnetic field-assisted thawing on the quality and microstructure of Portunus trituberculatus meat
Auteur: Shi, Rong
Sun, Zhongqi
Yu, Xuemei
Wei, Huamao
Li, Gaoshang
Yang, Wenge
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland