Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of edible salts on the physicochemical properties of whey protein isolate-carrageenan complexes and their application as foam and emulsion stabilizers
 
 
Titel: Synergistic effect of edible salts on the physicochemical properties of whey protein isolate-carrageenan complexes and their application as foam and emulsion stabilizers
Auteur: Chen, Yu
Chen, Lihong
Li, Feng
Huang, Liurong
Yan, Yuhan
He, Ronghai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland