Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and texture assessment of purple red rice bran anthocyanins-rice starch based dysphagia food masses
 
 
Titel: Preparation and texture assessment of purple red rice bran anthocyanins-rice starch based dysphagia food masses
Auteur: Zhang, Weidong
Ye, Xiaomei
Zhao, Junwei
Song, Jiajun
Jiao, Jilan
Ou, Xiaoyan
Xie, Jianhua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland