Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical, nutritional, and anti-inflammatory properties of processed Garcinia pedunculata fruit: A combined in vitro and in silico approach
 
 
Titel: Physico-chemical, nutritional, and anti-inflammatory properties of processed Garcinia pedunculata fruit: A combined in vitro and in silico approach
Auteur: Borah, Twinkle
Sarmah, Prasanna
Konwar, Parthapratim
Saikia, Jadumoni
Washmin, Nooreen
Saikia, Siddhartha Proteem
Banik, Dipanwita
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland