Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Maillard reaction inducing amino acids degradation can adjust the flavour characteristic of black tea
 
 
Titel: Maillard reaction inducing amino acids degradation can adjust the flavour characteristic of black tea
Auteur: Li, Li
Zan, Jiezhong
Chen, Wenxue
Zong, Xuyan
Yuan, Haibo
Jiang, Yongwen
Zhu, Hongkai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland