Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Maillard-derived mung bean protein-peach gum conjugates: A novel emulsifier to improve stability, antioxidants, and physicochemical properties of chia seed oil nanoemulsion
 
 
Titel: Maillard-derived mung bean protein-peach gum conjugates: A novel emulsifier to improve stability, antioxidants, and physicochemical properties of chia seed oil nanoemulsion
Auteur: Siddiquy, Mahbuba
Al-Maqtari, Qais Ali
Ghamry, Mohamed
Golshany, Hazem
Othman, Norzila
Mahdi, Amer Ali
Nushrat, Yiasmin Mst
Iqbal, Muhammad Waheed
Zhang, Lianfu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland