Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Insight into the mechanism of gel properties, microstructure and flavor of surimi gels improved by wheat bran with different particle sizes
 
 
Titel: Insight into the mechanism of gel properties, microstructure and flavor of surimi gels improved by wheat bran with different particle sizes
Auteur: Mao, Ying
Zhang, Yinghui
Li, Tiantian
Chen, Yueyi
Wang, Zhan
Jin, Weiping
Shen, Wangyang
Li, Jinling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland