Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation with Lactobacillus strains, Acetobacter pasteurianus, and Torulaspora delbrueckii D1-3 improves nutritional quality and volatile profile of sea buckthorn-based cereal beverage
 
 
Titel: Fermentation with Lactobacillus strains, Acetobacter pasteurianus, and Torulaspora delbrueckii D1-3 improves nutritional quality and volatile profile of sea buckthorn-based cereal beverage
Auteur: Aregbe, Afusat Yinka
Mubeen, Bismillah
Xiong, YuQing
Ma, Yongkun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland