Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of edible quality and processing suitability of segmented products from silver carp under different thermal processing methods
 
 
Titel: Evaluation of edible quality and processing suitability of segmented products from silver carp under different thermal processing methods
Auteur: Yu, Xinlei
Wu, Jingjing
Qiu, Zehui
Shi, Yuyao
Lin, Liu
Wang, Xichang
Zhang, Long
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland