Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Effects of unsaturated C18 fatty acids on “glucose-glutathione” Maillard reaction: Comparison and formation pathways of initial stage and meaty flavor compounds
 
 
Titel: Effects of unsaturated C18 fatty acids on “glucose-glutathione” Maillard reaction: Comparison and formation pathways of initial stage and meaty flavor compounds
Auteur: Du, Wenbin
Ma, Qianli
Li, Yang
Bai, Shuang
Huang, Yatao
Cui, Weiye
Accoroni, Cecilia
Fan, Bei
Wang, Fengzhong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland