Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Effects of glycosidases and GSH pretreatments, fermentation temperatures, and aging time on the physicochemical, organic acids, and aroma profiles of perry
 
 
Titel: Effects of glycosidases and GSH pretreatments, fermentation temperatures, and aging time on the physicochemical, organic acids, and aroma profiles of perry
Auteur: Liu, Jian
Li, Wendian
Tang, You
He, Zelin
Wen, Yuru
Li, Xiang
Lyu, Can
Zhao, Lanmei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland