Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Changes in functional activities and volatile flavor compounds of fermented mung beans, cowpeas, and quinoa started with Bacillus amyloliquefaciens SY07
 
 
Titel: Changes in functional activities and volatile flavor compounds of fermented mung beans, cowpeas, and quinoa started with Bacillus amyloliquefaciens SY07
Auteur: Ren, Dirong
Ren, Chenghuan
Ren, Jiamin
Li, Shuwen
Yang, Xiya
Li, Fengjuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland