Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 118 gevonden artikelen
 
 
  True ileal amino acid digestibility and digestible indispensable amino acid scores (DIAASs) of cooked tropical peas
 
 
Titel: True ileal amino acid digestibility and digestible indispensable amino acid scores (DIAASs) of cooked tropical peas
Auteur: David, Jérémie
Buffière, Caroline
Hafnaoui, Noureddine
Migné, Carole
Bambou, Jean-Christophe
Archimède, Harry
Rémond, Didier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland