Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The processing of shaking and standing improves the taste quality of summer black tea
 
 
Titel: The processing of shaking and standing improves the taste quality of summer black tea
Auteur: Huang, Lunfang
Deng, Guojian
Fan, Yulin
Wang, Wenya
Yu, Tianzi
Wei, Yuming
Gao, Jing
Ning, Jingming
Wang, Yujie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland