Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The in-vitro digestibility of instant noodles: Interplay of texture, microstructure and starch structure
 
 
Titel: The in-vitro digestibility of instant noodles: Interplay of texture, microstructure and starch structure
Auteur: Li, Caili
Shao, Zeping
Wang, Jin
Hua, Hongying
Li, Ge
Zhang, Yan
Wang, Shuo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland