Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 94 gevonden artikelen
 
 
  The effect of supplemental LED lighting in the range of UV, blue, and red wavelengths at different ratios on the accumulation of phenolic compounds in pak choi and swiss chard
 
 
Titel: The effect of supplemental LED lighting in the range of UV, blue, and red wavelengths at different ratios on the accumulation of phenolic compounds in pak choi and swiss chard
Auteur: Wessler, Caspar-Friedrich
Weiland, Martin
Einfeldt, Sven
Wiesner-Reinhold, Melanie
Schreiner, Monika
Neugart, Susanne
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland